Події

Водійка Geely збила пенсіонерку, яка перетинала дорогу з велосипедом у руках по вулиці у райцентрі Житомирської області

18 December 2023, 11:08

У Бердичеві 38-річна водійка автомобіля Geely збила пенсіонерку, що перетинала дорогу з велосипедом у руках.

Про це 18 грудня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«У Бердичеві поліція розслідує ДТП з травмуванням місцевої жительки. Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 грудня близько 17:25 по вул. Бистрицькій райцентру», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водійка автомобіля Geely, 38-річна містянка, здійснила наїзд на жінку, яка у цей час перетинала автошлях, ведучи велосипед у руках. У результаті ДТП 80-річна бердичівлянка отримала травми та була ушпиталена до відділення інтенсивної терапії міської лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Санкція статі передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, 16 грудня на трасі неподалік села Піщанки водій автомобіля Fiat збив насмерть пішохода.

Як повідомляв Житомир.info, 13 грудня 2023 року на трасі Київ-Чоп у Звягельському районі вантажний автомобіль Iveco збив пішохода. Від отриманих травм чоловік загинув. Слідчі шукали свідків та очевидців ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід пенсіонер аварія водій Бердичів вулиця лікарня 
Матеріали по темі