Події

У селі Житомирської області чоловік вдарив ножем свого товариша та «відправив» його на операційний стіл

28 December 2023, 11:23

Наприкінці листопада у с. Роставиці Ружинського району під час застілля 53-річний чоловік вдарив свого товариша ножем. Потерпілого доставили до лікарні та прооперували.

Про це 28 грудня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Подія сталася наприкінці листопада у с. Роставиці Вчорайшенської громади. Тоді до поліції надійшло повідомлення від лікарів екстреної медичної допомоги про госпіталізацію 62-річного чоловіка з ножовим пораненням. Медикам потерпілий обставини отримання тілесних ушкоджень не пояснив, оскільки знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка прооперували», - йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що до травмування потерпілого причетний його 53-річний товариш. Встановлено, що того дня під час застілля між чоловіками виник побутовий конфлікт. У ході суперечки молодший взявся за ніж, травмувавши господаря.

Згідно з висновками експертів отримані потерпілим тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя належать до категорії тяжких.

Днями слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури, повідомили 53-річному фігурантові про підозру у вчиненні кримінального діяння. Досудове розслідування триває.

Законодавством умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 121 ККУ) карається позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 22 грудня у Словечанській громаді жінка під час конфлікту вдарила ножем свого чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2023 року в громаді Житомирської області під час сварки 60-річна дружина вдарила ножем у живіт чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ніж поранення конфлікт застілля операція алкоголь 
Матеріали по темі