Суспільство

Новорічними вихідними вночі на трасах Житомирської області чергуватимуть 30 дорожників

30 December 2023, 10:15

Попереду свята, втім, дорожники працюватимуть для забезпечення гідного утримання доріг державного значення у Житомирській області.

Про це 29 грудня повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«У найближчі дні синоптики обіцяють теплу погоду, без опадів. Втім, для забезпечення безпеки дорожнього руху при ймовірних змінах погоди з 30 грудня по 1 січня вводимо нічне чергування працівників підрядних організацій на міжнародних дорогах М-06, М-07 та М-21. Загалом 30 дорожників контролюватимуть стан дорожнього покриття та швидко реагуватимуть на надзвичайні події. На трасі М-06 Київ - Чоп вісім дорожніх метеостанцій, що надають черговому інженеру інформацію про стан, температуру дорожнього покриття, зображення ділянки дороги. Так маємо можливість відслідковувати зміни на дорозі на відстані», - йдеться в повідомленні.

У Службі відновлення та інфраструктури закликають водіїв дотримуватися ПДР: трафік у святкові дні збільшується, разом з тим більшає й ризиків ДТП.

Нагадаємо, у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня охороняти правопорядок у Житомирській області будуть 169 нарядів поліції та бійці Нацгвардії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога дорожник чергування Новий рік свято 
Матеріали по темі