Події

У селі Житомирської області 22-річний водій наїхав на чоловіка, який лежав на дорозі: потерпілий загинув

3 January 2024, 14:24

У селі Антополі Андрушівської громади водій Opel Vectra наїхав на чоловіка, який лежав на проїзній частині дороги. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці ДТП.

Про це 3 січня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 січня близько 17.40 у с. Антополі. На місці події працювали слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції та слідчий відділу розслідування ДТП ГУНП області. За попередніми даними, водій автомобіля Opel Vectra, 22-річний житель Андрушівської громади, рухаючись вулицею села, здійснив наїзд на 60-річного жителя с. Іванополя, який, ймовірно, лежав на проїзній частині дороги», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП чоловік від отриманих травм загинув на місці.

Усі обставини нині встановлюються у рамках розпочатого досудового розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зокрема, призначено низку експертних досліджень, у тому числі й щодо стану сп’яніння загиблого.

Нагадаємо, зранку 1 січня п’яний водій на смерть збив жінку на майдані Визволення у Житомирі та втік. Пізніше з відео, яке надіслав свідок стало відомо, що 24-річний керманич незадовго до цього проїхав перехрестя на червоне світло світлофора.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2023 року в Житомирі на вулиці Домбровського водійка BMW збила 63-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія дорога Антопіль загиблий алкоголь 
Матеріали по темі