Суспільство

Ми єдиним енергетичним фронтом повинні боротися за світло: звернення до споживачів електроенергії Житомира та області

5 January 2024, 10:01

До уваги споживачів електроенергії м. Житомира та Житомирської області!

Згідно з прогнозом гідрометеорологічного центру, найближчими днями буде спостерігатися СУТТЄВЕ зниження температури повітря, що призведе до збільшення споживання електроенергії і відповідно до збільшення навантаження на енергомережі, яке може призвести до спрацювання автоматики на відключення!

З метою безаварійного проходження даного періоду, просимо Вас насамперед:

1. Утриматися від заряджання електромобілів (особливо швидкісними потужними зарядними станціями);

2. Утриматися або перенести виконання енергоємних робіт на інший період (особливо при ремонтних роботах – використання електричних теплових пушок, теплових електрорадіаторів, станків, електроагрегатів тощо);

3. Не вмикати одночасно енергоємні електроприлади;

4. По можливості використовувати електроенергію для виконання поточних робіт (прання, нагрів бойлерів, електроопалення помешкань) з 23:00 по 06:00;

5. По можливості поставити в пріоритет для обігріву приміщень котли на газовому, пелетному, твердому паливі;

6. Подбати про альтернативні джерела електроенергії.

Якщо ж аварія таки станеться, зі своєї сторони ми обіцяємо зробити все, щоб жителі Житомирщини були зі світлом і теплом!

Але без вашої допомоги нам буде зробити це важче. Наша енергетична система ще не повністю відновилася після обстрілів ворога, тому зараз, як ніколи, ми єдиним енергетичним фронтом повинні боротися за світло!!!

Навіть мінімальне скорочення споживання у кожній домівці здатне зменшити навантаження на енергосистему. Споживайте електроенергію ощадливо! Використовуйте електроприлади раціонально!

Дякуємо Вам!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електроенергія 
Матеріали по темі