Події

Правоохоронці виявили двох чоловіків з наркотиками на вулицях у Житомирі, ще одного – на трасі

5 January 2024, 12:04

За минулу добу правоохоронці виявили трьох громадян з наркотиками. Одного чоловіка, який дивно поводився, помітили на трасі, а двох – на вулицях Житомира.

Про це 5 січня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«За минулу добу патрульні виявили в 3 громадян, ймовірно, наркотичні речовини. Учора, на автодорозі М-06 Київ — Чоп, інспектори помітили підозрілого громадянина, який йшов дорогою хитаючись зі сторони в сторону. Поспілкувавшись з останнім, патрульні вирішили провести поверхневу перевірку, під час якої, виявили шприц із рожевою речовиною та пігулки, зі слів чоловіка — наркотичної дії», - йдеться у повідомленні.

Два інші випадки трапилися у місті, на вулицях Кибальчича та Святослава Ріхтера. Інспектори під час перевірки підозрілих осіб, виявили, ймовірно, наркотичні речовини.

Чоловіки нервували, намагалися якнайшвидше завершити спілкування з охоронцями порядку.

В одного громадянина патрульні виявили місткість із зеленою речовиною рослинного походження та зіп-пакет із білою порошкоподібною речовиною, в іншого — зіп-пакет із білою кристалічною речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

В усіх випадках на місця подій, для подальшого з’ясування обставин та вилучення речовин, патрульні викликали слідчо-оперативні групи.

Нагадаємо, 15 грудня у Житомирі на вулиці Зв’язківців патрульні виявили у громадян наркотики.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в ніч із 4 на 5 жовтня 2023 року ТОРівці виявили чималу кількість наркотичної речовини у водія BMW.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція патрульний наркотики наркотик траса вулиця 
Матеріали по темі