Суспільство

Під час виконання бойового завдання загинув 23-річний пілот МіГ-29 родом з Житомирської області

8 January 2024, 10:04

Захищаючи небо України загинув 23-річний пілот Владислав Залістовський.

Про це 7 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила його дівчина Євгенія Нестеренко.

«Мій Владосік, мій герою! Я ніколи не думала, що на моїй сторінці буде подібний пост. Ти любив свою роботу, своє життя, своє небо, але воно зіграло з тобою злий жарт. Ти назавжди залишишся в моєму серці найкращим хлопчиком в світі. І не тільки в моєму. Мені так багато твоїх знайомих кажуть, що ти найкращий. Тебе справді всі дуже люблять! Тобі було всього 23… Але чомусь небо забирає кращих. Вічного тобі польоту, мій янголе я вірю, що ти все бачиш… Я зроблю все, щоб винні були покарані! P.s. я не буду робити ці фото чорно-білими, бо ти любив життя і був яскравим. Я дуже тебе люблю», - написала дівчина.


Скриншот з допису Євгенії Нестеренко в Instagram

Владислав Залістовський родом з Малина та був пілотом МіГ-29.

Про це вранці 8 січня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба Малинської міської ради.

«Громадо! Зі скорботою і жалем сповіщаємо Вам про неймовірно болючу втрату…5 січня під час виконання бойового завдання загинув наш земляк, житель Малина, льотчик однієї з військових частин, старший лейтенант Владислав Павлович Залістовський, 2000 р.н. У 2021 році закінчив льотний факультет Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Був пілотом бойового літака МіГ-29», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 5 січня до Житомира на щиті повернулись Герої: Олександр Катран та Максим Нефьодов, які загинули при захисті Батьківщини.

Як повідомляв Житомир.info, 1 січня 2024 року в Житомирі попрощалися із військовослужбовцем Романом Лисюком, який загинув у Донецькій області під час бойового завдання. До служби в ЗСУ чоловік був волонтером.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Залістовський пілот загиблий Малин ЗСУ поховання 
Матеріали по темі