Економіка

За останні місяці 2023 року Житомирська область стала першою за кількістю переможців в отриманні мікрогрантів серед регіонів України

12 January 2024, 09:37

За програмою «Власна справа» ухвалили чергові рішення в наданні мікрогрантів – ще 248 заявників отримають майже 60 млн грн на початок або розвиток бізнесу, що передбачає також створення 541 нового робочого місця.

Про це 11 січня інформує Державна служба зайнятості України.

«Ухвалено чергові рішення за програмою "Власна справа": 248 заявників отримають майже 60 млн грн на початок або розвиток бізнесу, що передбачає також створення 541 нового робочого місця», йдеться в повідомленні.

А в Житомирській обласній службі зайнятості зазначають, що за кількістю переможців Житомирщина на першому місці.

«Державний центр зайнятості ухвалив чергові рішення щодо надання мікрогрантів на розвиток бізнесу за заявами, які подавались у період з 20 листопада по 17 грудня 2023 року з урахуванням доопрацьованих заяв, поданих у попередні періоди. За кількістю переможців Житомирщина – на І місці серед регіонів України», - зауважують в центрі зайнятості.

Детальніше дивіться в інфографіці:



Нагадаємо, за програмою "Власна справа": 123 жителі Житомирської області стали переможцями у 2022-му році і 477 – у 2023-му. Всього за півтора року дії програми заяви на участь подали 1526 підприємців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мікрогрант бізнес власна справа центр зайнятості ЦЗ 
Матеріали по темі