Події

Біля Житомира 51-річний водій BMW в’їхав у дерево: чоловік у реанімації

25 January 2024, 11:45

Поліція з’ясовує обставини ДТП поблизу Житомира.

Про це 25 січня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Увечері 24 січня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у с. Тетерівці. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Попередньо, водій автомобіля «BMW», 51-річний житель Березівської громади, рухаючись вулицею села, виїхав за межі проїжджої частини, унаслідок чого сталося зіткнення з деревом», - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП водій отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення житомирської лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Водночас поліцейські нагадують водіям транспортних засобів про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху.

«Звернуть увагу, що найближчими днями прогнозована мінлива погода з опадами. Зокрема, 25 січня в області очікується дощ, часом з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Відтак автошляхи будуть мокрими та слизькими, що ускладнює маневрування. Тож дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції. Заздалегідь знижуйте швидкість перед поворотами й перехрестями, а також світлофорами та нерегульованими пішохідними переходами. Керуйте відповідально», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, увечері 24 січня на проспекті Миру у Житомирі ВАЗ наїхав на колесовідбійник, внаслідок чого постраждав водій.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 22 січня 2023 року п’яний керманич Volkswagen скоїв 2 ДТП за 10 хвилин у центрі Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Тетерівка дерево реанімація патрульний дорога BMW аварія  
Матеріали по темі