Події

На трасі в Житомирській області Fiat на смерть збив 51-річну велосипедистку

27 January 2024, 12:05

Вдень 26 січня поблизу села Красилівки Fiat здійснив наїзд на 51-річну місцеву жительку, яка рухалась велосипедом у попутному напрямку. Жінка загинула.

Про це 27 січня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Коростенське районне управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася вдень 26 січня, близько 15:40, на автодорозі Овруч - Словечне, поблизу села Красилівки. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Fiat», 37-річний житель громади, здійснив наїзд на 51-річну місцеву жительку, яка рухалась велосипедом у попутному напрямку. Від травм, отриманих унаслідок ДТП, жінка померла», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 12 січня на автотрасі Київ-Чоп, поблизу с. Кам‘яний Майдан водій «Volvo» здійснив наїзд на велосипедиста 1953 року народження, який рухався у попутному напрямку. Чоловік потрапив до реанімації.

Як повідомляв Житомир.info, 7 січня 2024 року на трасі Київ-Чоп поблизу с. Наталівки водійка Audi здійснила наїзд на велосипедиста, внаслідок чого 71-річний чоловік загинув на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд велосипедист велосипед 
Матеріали по темі