Події

На трасі біля Житомира автомобіль збив жінку, на місце ДТП приїхали медики та слідчі (доповнено)

30 January 2024, 19:18

Ввечері 30 січня на трасі біля Житомира сталася ДТП, можливо збили пішохода.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

В патрульній поліції поінформували, що дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Київ – Чоп, біля села Глибочиця.

«Інспектори отримали повідомлення про ДТП з потерпілими близько 18-ї години, на автодорозі Київ – Чоп (поблизу села Глибочиця, поворот на село Гадзинка). За попередньою інформацією, водій авто Chevrolet здійснив наїзд на жінку. На місці події працюють медики та слідчі з ДТП, патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху», - розповіли Житомир.info в пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

В обласній поліції підтвердили інформацію про ДТП, зазначивши, що на місце події виїхали слідчі.

Доповнення від пресслужби поліції Житомирської області: 30 січня 2024 року близько 18.00 год. водій 1963 р. н., керуючи автомобілем Chevrolet Aveo рухаючись на 127 км автодороги Київ-Чоп, зі сторони м. Київ в напрямку м. Житомир, поблизу с. Гадзинка Житомирського району здійснив наїзд на пішохода, жінку 1940 р.н., яка перетинала проїзну частину автодороги. Внаслідок даної ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до медичного закладу м. Житомира. Водій і потерпіла – житомиряни.

Нагадаємо, вдень 30 січня на околиці Житомира, в районі гідропарку, сталася ДТП за участю маршрутного автобуса та легковика.

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня 2024 року в Житомирі на майдані Визволення не розминулися Kia та Volkswagen, внаслідок ДТП були потерпілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульні траса поліція пішохід 
Матеріали по темі