Події

У селищі біля Житомира 28-річний чоловік з Львівської області за одну ніч обікрав магазин та автомат для продажу води

31 January 2024, 13:34

Дві крадіжки за одну ніч: житомирські поліцейські викрили підозрюваного у низці правопорушень.

Про це 31 січня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Днями до правоохоронців звернулися двоє підприємців, жителів Новогуйвинської громади, з повідомленнями про крадіжки. Оперативники того ж дня встановили причетного до правопорушень. Нині усі обставини діянь з’ясовує слідство. На місцях працювали слідчо-оперативні групи, працівники яких встановили, що один з потерпілих уранці виявив пошкоджені вхідні двері до приміщення продуктового магазину та відсутність всередині виручки, мобільного телефону, кількох пачок цигарок та продуктів харчування. А власник автомата для набору води, розташованого неподалік, виявив пристрій пошкодженим та зникнення звідти близько 3 тисяч гривень. Загальна сума збитку, спричиненого потерпілим, становить близько 10 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

Оперативники відділу поліції №1 Житомирського райуправління провели низку розшукових заходів та невдовзі встановили причетного. Ним виявився 28-річний уродженець Львівщини, який тимчасово працював у сусідньому селі. Там його й розшукали поліцейські.

Чоловік визнав свою провину в учиненому, в нього було вилучено частину викраденого майна.

Відтак слідчі відділу поліції №1 Житомирського райуправління повідомили причетному про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Згідно з чинним законодавством за таємне викрадення чужого майна, вчинене в період воєнного стану, чоловікові загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років.

З власних джерел журналістам Житомир.info стало відомо, що крадіжка сталася у селищі Гуйва.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року звягельські поліцейські розшукали причетного, який перед святами обікрав сільську крамницю та виніс звідти цигарки, їжу, алкоголь та кухонні ножі.

Як повідомляв Житомир.info, 16 грудня 2023 року Житомирське районне управління поліції інформувало про те, що 25-річному житомирянину, який 2 тижні крав гроші з автоматів для продажу води у Житомирі, повідомили про підозру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка Гуйва магазин поліція крамниця вода злодій водомат крадій  
Матеріали по темі