Економіка

Понад сорок вакансій відкрито у дошкільних закладах Житомирської області

4 February 2024, 10:11

У Житомирській області понад два десятки дошкільних закладів потребують працівників.

Про це 2 лютого повідомила пресслужба Житомирського обласного центру зайнятості.

«У Житомирській області 21 дошкільний заклад освіти потребує працівників», - йдеться у повідомленні.

Наразі відкрито 41 вакансію із заробітною платою до 11 700 грн, яку пропонують:

  • вихователям, які мають виконувати програму навчання та виховання дітей; які несуть повну відповідальність за охорону життя і здоров’я дітей, стежать за відвідуванням дітей; виконують вимоги лікаря та медсестри, пов’язані з охороною і зміцненням здоров’я; складають плани роботи згідно з чинними вимогами: ведуть групову і індивідуальну роботу з батьками з питань виховання.
  • помічникам вихователя, які прибиратимуть й утримуватимуть в належному санітарному стані приміщення груп та групових кімнат, ігрових майданчиків.
  • кухарям, які мають забезпечувати своєчасне, відповідно до режиму дошкільного закладу, приготування доброякісної їжі; брати участь у складанні меню; забезпечувати належний санітарний стан кухні та правильне зберігання і витрачання продуктів.
  • підсобним робітникам харчоблоку, до завдання яких входить дотримання вимог інструкції з миття посуду, кухонного інвентарю, технологічного обладнання при одержанні, перенесенні, переробці овочів, фруктів, консервації.
  • медичним працівникам, які мають здійснювати медичний огляд дітей, стежити за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог в групах, на кухні; володіти знаннями основних симптомів і причин хвороб; надавати першу медичну допомогу та ін..
  • прибиральнику, який підтримуватиме порядок в службових приміщеннях.

Ознайомитися з усіма актуальними на Житомирщині пропозиціями роботи можна на нашому сайті ➡ https://cutt.ly/4Dz4cVI або Єдиному порталі вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua, а також у чат-боті Державної служби зайнятості у Viber «Вакансії ДСЗ»: https://is.gd/ZHNLSp

Оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю можна завдяки чат-боту @DCZWorkNowBbot.

Актуальні вакансії з усієї України на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості»: https://t.me/worknowdcz.

Нагадаємо, на початок лютого у підрозділах Житомирської обласної служби зайнятості зареєстровано 1444 вакансії. Найвищий рівень середньої зарплати – 13 078 грн – у вакансіях суб’єктів господарювання, які діють у сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, найнижчий – 7600 грн у сфері інформації та телекомунікації.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 15 листопада 2023 року в Житомирській області було зареєстровано майже 60 вакансій кухарів. Працедавці пропонували майбутнім працівникам заробітну плату до 18 000 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вихователь дитсадок дитячий садок кухар. педагог вакансія ЦЗ центр зайнятості 
Матеріали по темі