Суспільство

Нехарактерна для лютого: якою буде погода в Житомирі та області протягом тижня

5 February 2024, 14:30

Упродовж робочого тижня, з 5 по 9 лютого, в Житомирській області погода буде досить нехарактерною для останнього місяця зими. Вдень слід очікувати до 10 градусів тепла, а вночі – стовпчики термометрів не опускатимуться нижче нуля. Також синоптики прогнозують сніг із дощем щодня.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

6 лютого, вівторок

По Житомиру: Хмарно. Помірний мокрий сніг з переходом в дощ. Вітер західний, 8-13 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 5-7° тепла.

По області: Хмарно. Вночі невеликий, місцями помірний дощ та сніг. Вдень помірний мокрий сніг з переходом в дощ. Вночі місцями налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 8-13 м/с, вдень місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла.

7 лютого, середа

Хмарно. Невеликий, місцями помірний дощ. Вітер західний, 8-13 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 5-10° тепла.

8 лютого, четвер

Хмарно. Вночі невеликий, місцями помірний дощ та сніг. Вдень місцями невеликі опади. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

9 лютого, п’ятниця

Вночі сніг з переходом у дощ. Вдень дощ. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 1-6° тепла.

Нагадаємо, у перші вихідні місяця, 3-4 лютого, у Житомирі та області вночі були мокрий сніг та дощ. Вдень синоптики прогнозували від 2° до 7° тепла, а нічна температура повітря коливатиметься від 1° тепла до 4° морозу. Місцями по області – пориви вітру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик зима лютий дощ сніг 
Матеріали по темі