Місто

Фірма хоче реконструювати під медзаклад будівлю колишнього інфекційного відділення біля житомирської лікарні №2

6 February 2024, 10:16

ТОВ «Вітторія Віта», яке п’ять років тому купило на аукціоні будівлю колишнього інфекційного відділення на вул. Романа Шухевича, 2а, хоче провести її реконструкцію.

Проєкт рішення виконкому про надання згоди на реконструкцію будівлі 5 лютого 2024 року оприлюднили на сайті Житомирської міської ради.

«Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю «Вітторія Віта» на реконструкцію власної частини будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2авідповідно до проєкту «Реконструкція власної частини будівлі дитячого інфекційного відділення літ.«Г» під медичний заклад за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2а», - йдеться у проєкті рішення.

ТОВ «Вітторія Віта» було зареєстроване в квітні 2015 року в Києві, в жовтні 2018 фірму перереєстрували в Житомирі. Засновників троє: Іванкевич Сергій Васильович, внесок – 8 000 грн, 40%; Орлюк Анатолій Євгенович, внесок – 6 000 грн, 30%; Портненко Вікторія Олександрівна, внесок – 6 000 грн, 30%. Основний вид діяльності фірми – діяльність у сфері права. Житомиряни Сергій Іванкевич та Анатолій Орлюк також є співзасновниками ПП «Тепловент» (основний вид діяльності – організація будівництва будівель), ТОВ «Оксідом» (оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням), ПТ «Ломбард «96» Орлюк і компанія» (надання інших фінансових послуг). Сергію Іванкевичу належить ТОВ «Житомирторф» (неспеціалізована оптова торгівля), а Анатолій Орлюк є співзасновником ГО «Всеукраїнська кінна федерація».

Нагадаємо, 2 травня 2019 року ТОВ «Вітторія Віта» стало переможцем аукціону з продажу будівлі колишнього дитячого інфекційного, яка знаходиться у Житомирі на вул. Романа Шухевича, 2а: стартова ціна приміщення площею 3104,2 кв.м, яке розміщене у двоповерховій будівлі з підвалом біля лікарні №2, була 5 млн 371 тис. 507.80 грн, переможець запропонував 9 млн 6 грн. В умовах аукціону та договорі купівлі-продажу були зазначені умови: обов’язкове збереження профілю діяльності об’єкта, як медичного закладу.

Як повідомляв Житомир.info, стартова ціна будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення на вул. Романа Шухевича, 2а була 10,7 млн грн: 20 листопада 2018 року не відбулися торги, за умовами проведення аукціонів ціну було знижено на 50%, але депутати одноголосно скасували рішення про продаж цього об'єкту; на сесії 7 лютого 2019 року проголосували за повторний аукціон з продажу колишнього дитячого інфекційного відділення зі стартовою ціною 10 млн 743 тис. 15,60 грн, але 2 квітня 2019 року аукціон не відбувся і ціну таки знизили на половину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медзаклад реконструкція виконком приватизація вул.Романа Шухевича лікарня  
Матеріали по темі