Суспільство

На дорогах державного значення Житомирської області працювали 11 спецмашин: розчищали сніг та повалені дерева

6 February 2024, 10:47

Минулої доби на дорогах державного значення Житомирської області працювали 12 дорожників та 11 спецмашин: розчищали дороги від снігу та зламаних дерев.

Про це 6 лютого повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Забезпечуємо безперебійний проїзд після негоди на дорогах державного значення Житомирщини. Минулої доби на території області сніжило в поєднанні зі штормовим вітром, вночі температура повітря опустилась до -1. Для мобільного реагування на виклики погоди та забезпечення сталого проїзду автотранспорту на дорогах держзначення працювали 12 дорожників, було задіяно 11 спецмашин. Дороги, мости, естакади, підйоми, спуски - під особливою увагою. Тут проводили обробку дорожнього покриття протиожеледними матеріалами», - йдеться у повідомленні.

У північній частині області, де опади були інтенсивніші, очищали від снігової каші проїзну частину, узбіччя, заїзди.

Внаслідок сильних поривів вітру зламані дерева та гілки падали на проїзну частину та заважали руху автомобілів (автошляхи М-21, Р-49). Ці перешкоди усунули в найкоротший термін.

Станом на ранок, 6 лютого, проїзд мережею доріг державного значення Житомирщини забезпечено.

Нагадаємо, 30 січня Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області повідомляла про те, що на основних магістралях у Житомирській області проводять аварійні ремонтні роботи.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2024 року на дорогах Житомирської області працювали майже 100 дорожників: використали близько 1900 тонн суміші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: служба відновлення дорога траса магістраль сніг зима дерево САД 
Матеріали по темі