Влада

Сільрада Житомирської області хоче за 1,7 млн грн збудувати меморіальний комплекс з пам'ятним знаком загиблим воїнам

6 February 2024, 14:09

Гладковицька сільська рада з Коростенського району Житомирської області оголосила тендер на будівництво меморіального комплексу із встановленням пам'ятного знаку загиблим воїнам в с. Гладковичі.

Відповідна інформація 1 лютого оприлюднена в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі становить 1 млн 753 тис. 873,20 грн, торги заплановані на 12 лютого, роботи мають бути виконані до 31 грудня 2024 року.

Зауважимо, що в жовтні 2023 року жителів Гладковицької громади запрошували до громадського обговорення щодо облаштування меморіального комплексу. Запрошення ілюстрували ескізи пам’ятного знаку, аналогічні тим, як є в тендерній документації. Ескізи меморіального комплексу див.нижче.

Нагадаємо, 16 червня 2023 року у Звягелі відкрили Алею пам’яті зі світлинами полеглих воїнів – жителів Звягельської громади, які віддали свої життя за Батьківщину в російсько-українській війні з 2014 року. На початку жовтня цього ж року у Бердичеві біля районної військової адміністрації відкрили Алею пам’яті захисникам України.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 14 жовтня 2021 року відкрили пам’ятний знак «Захисникам України у війні з російським агресором». 14 вересня 2023 року мер Житомира розповідав, що біля пам’ятного знаку хочуть зробити Алею Слави загиблим героям, однак хочуть почекати, поки завершиться російсько-українська війна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сільрада тендер пам’ятник загиблий меморіал Гладковичі  
Матеріали по темі