Події

Серед померлих був директор агропідприємства: подробиці загибелі сімох чоловіків у громаді Житомирської області

8 February 2024, 19:48

У будинку села Великі Низгірці Семенівської громади Бердичівського району 6 лютого виявили тіла сімох чоловіків, які працювали на місцевому сільськогосподарському підприємстві. Попередня версія загибелі – отруєння чадним газом, з-поміж загиблих був і директор підприємства.

Подробиці загибелі сімох жителів Вінницької області розповів 8 лютого на брифінгу начальник ГУНП у Житомирській області Олег Трачук.

«Кілька днів тому на лінію «102» приходить повідомлення, що в одному з будинків Бердичівського району знаходяться 5 трупів, спочатку так повідомили. Виїхавши на місце події, наші працівники. Зайшовши в хату відчули різкий чадний запах. Повідкривавши вікна, провітривши цей будинок, яке належить одному із підприємств Бердичівщини, правоохоронці встановили, що в усьому будинку, який був ніби мінігуртожитком, перебувають семеро чоловіків. Більшість з них перебували в ліжках, вкриті ковдрами. Здається, тільки один лежав на підлозі. Далі встановили, що всі ці молоді чоловіки, здається, віком від 25 до 44 років.Усі вони – працівники одного з сільськогосподарських підприємств, які приїхали на Житомирщину з Вінниччини для проведення сільськогосподарських робіт. У будинку було два види опалення: газове і пічне опалення, оскільки було холодно, то чоловіки розпалили цей газовий котел, який періодично затухав, однак, чоловіки не звернули на це увагу і продовжували грітися. З ним ще була одна людина того вечора, але, на щастя для працівника цього ж підприємства, поїхав до себе додому і в дорозі йому стало зле від того, що він вже надихався чадним газом, але він ще цього не розумів», - розповів Олег Трачук.

Попередня версія загибелі сімох чоловіків – отруєння чадним газом.

«Після того, як будуть надані бюро судово-медичної експертизи всі висновки, тоді вже буде точна причина смерті. Цей будинок належить підприємству, на якому вони працювали, серед загиблих був і директор цього сільськогосподарського підприємства. Дружина одного з працівників, який загинув у тому будинку, подзвонила до його колеги й сказала, що чоловік не виходить на зв’язок, вона хвилювалася і попросила колегу поїхати й подивитися, що з ним. Тож їхній колега, працівник цього підприємства, приїхав до цього будинку і знайшов таку страшну знахідку», - розповів під час брифінгу начальник ГУНП у Житомирській області Олег Трачук.

Нагадаємо, 6 лютого у селі Великі Низгірці Семенівської громади виявили тіла сімох жителів Вінницької області, які винаймали будинок на період роботи в одній з агрофірм.

Як повідомляв Житомир.info, вбитий чоловік кінцівку якого собака приніс до гаражного кооперативу на початку лютого, був військовим, він приїхав до Житомира у відпустку. Про це журналістам розповіли 8 лютого на брифінгу в обласній поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ Трачук отруєння брифінг поліція загиблий смерть подробиці  
Матеріали по темі