Суспільство

У Житомир повертається «Авторадіо» на 107.3 FM

14 February 2024, 11:24

У шаленому темпі життя нам важливо залишатися в курсі останніх новин та вміти «розвантажувати» свої думки під кінець насиченого дня. В наш час це можна робити просто за кермом.

Щоб «тримати руку на пульсі» більшість водіїв надають перевагу «Авторадіо», яке належить до списку ТОП-5 новинних радіостанцій. Саме на хвилі 107.3 FM на вас чекають свіжі політичні, економічні та дорожні новини. А також актуальні курси валют та ціни на пальне.

Зарядитися позитивом та створити настрій на день допоможуть радіоведучі Катя Соловйова та Дмитро Єгоров у програмі «Ранок на автоматі». Також вони розкажуть про останні події у світі та в Україні. А Микола Матросов під час свого ефірного часу розповість новини спортивних заходів та футбольних подій.

Кожного четверга о 18:00 Олександр Федченко «підніме гарячі теми», що цікавлять усіх, хто за кермом: тонкощі світу автомобілів, спілкування з офіційними представниками головного управління національної поліції та практичні поради для водіїв. У ефірі ведучий зможе дати відповіді на тематичні питання від слухачів.

Також по буднях о 11:30 та 12:30 для аудиторії «Авторадіо» в ефірі лунають новини зі світу автомобілів, цікаві та корисні технології, новинки автопрому та огляд авторинків. А для тих, хто не встигає прослухати ранкову добірку, програма дублюється о 15:30 та 16:30.

Окрім цього, радіопрограма насичена піснями українських та закордонних виконавців. Дорогою додому на вас чекає тільки заряджаючий плейлист та улюблені хіти в реміксах.

Приємним бонусом є традиційні розіграші для водіїв. Прямо в ефірі ви можете виграти бензин, шини, автомобільні рідини та квитки на спортивні заходи.

«Авторадіо» підтримує усі збірні України з футболу – національну, U21 та жіночу, Федерацію Автоспорту України (висвітлюємо Олімпійські ігри), Чемпіонати світу, перегони F1, К2 Promotions, бої MMA та Українську хокейну лігу.

Як і усі свідомі громадяни, ми не забуваємо підтримувати й наших захисників: допомогаємо ЗСУ разом з благодійними фондами. Бо кожна дорога українця – дорога до перемоги!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Авторадіо" радіо радіопрограма водій автомобіль авто 
Матеріали по темі