Місто

Житомирян запрошують на громадське обговорення щодо облаштування автостоянки біля вулиці Маликова

20 February 2024, 10:50

В департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради (вул. Покровська, 6, 2-й поверх) 20 березня 2024 року об 11:00 відбудеться громадське обговорення надання спеціального зонального погодження і містобудівних умов та обмежень для проєктування тимчасової стоянки автотранспорту на земельній ділянці по провулку Винокурному, 47-а в м. Житомирі.

Про це 20 лютого повідомляє міська рада.

«У відповідності до п. 2.2 Пояснювальної записки (Книга 2) Плану зонування території м. Житомира пропозиції до проєктів містобудівної документації під час громадського обговорення питань, що відносяться до спеціальних зональних погоджень в межах певної територіальної зони, мають право надавати фізичні та юридичні особи, якщо вони є власниками (користувачами) земельних ділянок або об’єктів нерухомого майна, розташованих в межах цієї територіальної зони, та на суміжній із визначеною зоною території», - йдеться у повідомленні.

У проєкті зазначається, що на земельній ділянці площею 0,2966 га планують облаштувати цілодобову автостоянку для 84 легкових автомобілів і контрольно-пропускний пункт – двоповерхова цегляна будівля з гаражем на першому поверсі і приміщеннями для охоронця на другому.

«Стоянка автотранспорту загального користування призначається для жителів міста», - зазначено у проєктній документації.

На реалізацію проєкту планують витратити майже 24 тис. грн.


Матеріали до обговорення дивіться тут

Нагадаємо, в червні 2021 року Житомир.info публікував матеріал про власників автостоянок у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: громадське обговорення автостоянка пров.Вінокурний міськрада парковка автомобіль 
Матеріали по темі