Влада

Виконком не дозволив списати на металобрухт паркан із житомирської спортивної школи, аби його не продали

21 February 2024, 10:50

З балансу дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Полісся» Житомирської міської ради зібралися списати паркан на металобрухт, а кошти перерахувати на рахунок школи.

Про це 21 лютого на засіданні міськвиконкому повідомила начальниця управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук, посилаючись на проєкт рішення від 20 лютого 2024 року.

«Просимо виконавчий комітет дозволити спеціалізованій школі зняти з обліку спортивної школи паркан металевий. Зобов’язати школу провести списання і демонтований металевий паркан передати до спеціалізованого підприємства, яке здійснює діяльність зі збирання та первинної обробки металобрухту на підставі ліцензії. Кошти, отримані від реалізації металобрухту перерахувати на відкритий в органі Державного казначейства спеціальний реєстраційний рахунок спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Полісся» Житомирської міської ради», - зазначила Ковальчук.

Однак перша заступниця мера Житомира Світлана Ольшанська зауважила, що паркан ще може «пожити».

«Зазвичай ці наші комунальні підприємства продають металобрухт на системі Prozorro. Можливо, його варто передати на спецкомбінат, там він потрібніший. Привести його до ладу, ще можна пофарбувати й почистити, це буде набагато краще, ніж просто здати на метал», - додала Ольшанська.

Нагадаємо, 18 лютого з прибережної зони житомирського Тетерева прибрали паркан, який перекривав доступ до річки.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого 2024 року у прямому ефірі мер Житомира прокоментував ситуацію із парканом, який перекриває доступ до річки Тетерів на Корбутівці.

«На минулому тижні були питання від Олександра Швецова з приводу встановленого паркану й обмеженого доступу до річки на Корбутівці. Склали та направили претензію компанії, яка орендує цю землю. Вони мають прибрати і відкрити доступ до берега. Якщо ні – на наступному тижні на виконкомі приймемо рішення і зробимо демонтаж. Тому дякую, що підказали», - зазначав Сухомлин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: паркан виконком міськрада металобрухт Ковальчук Ольшанська спецкомбінат 
Матеріали по темі