Суспільство

Документи, аптечки, вогнегасники та протоколи: житомирські патрульні нагадали про перевірки перевізників

25 February 2024, 13:28

Патрульні перевіряють перевізників, аби поїздки жителів Житомирської області були безпечними.

Про це 25 лютого повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Під час відпрацювань інспектори відділу безпеки дорожнього руху та лінійні патрульні звертають особливу увагу на наявності у водіїв необхідних дозвільних документів, аптечок, вогнегасників, а також перевіряють технічний стан транспортних засобів, зокрема на відповідність шин, справність рульового керування та відповідність його стандартам, доступність пасажирів до аварійних виходів та їх справність, а ще перевіряють проходження водіями передрейсового огляду й проходження ними обов’язкового технічного контролю. У разі виявлення порушень водіїв та посадових осіб, відповідальних за технічний стан та випуск таких транспортних засобів притягають до адміністративної відповідальності», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21 лютого до редакції Житомир.info звернувся учасник Революції Гідності, якому відмовляють у пільговому проїзді та погрожували на приміському маршруті №147.

Як повідомляв Житомир.info, 27 грудня 2023 року до редакції Житомир.info звернувся обурений читач, чоловік з інвалідністю ІІ групи, котрий поскаржився на те, що водії на маршрутах №110, №10 та №4 відмовляються перевозити пасажирів цієї категорії, вимагають платити за проїзд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний патрульні перевізник 
Матеріали по темі