Місто

Став батьком для своїх підлеглих та побратимів: в останню путь в Житомирі провели старшого сержанта, який загинув у День закоханих

29 February 2024, 12:00

До Житомира на щиті повернувся Єпіфанцев Павло, який героїчно загинув 14 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання з захисту України.

Про це 29 лютого повідомляє Житомирська міська рада.

«Єпіфанцев Павло Олегович (28.02.1999 — 14.02.2024).Народився у дружній багатодітній сім'ї в смт Озерне Житомирського району. Після отримання середньої освіти опанував професію водія, закінчивши Автошколу ТСО України у Житомирі і відразу з 2019 став на захист України у складі одного з підрозділів ЗСУ. Відданий справі захисту Батьківщини, Павло був там, де найважче. За мужність і відвагу був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, відомчою відзнакою «Шлях честі». Бойовий шлях Воїна — від рядового до старшого сержанта», - йдеться в повідомленні.

«Незважаючи на молодий вік, він став Батьком для своїх підлеглих, для побратимів», — так говорили командири на прощанні із Захисником.

Старший сержант Павло Єпіфанцев героїчно загинув 14 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту України.

Нагадаємо, 23 лютого у Житомирі попрощалися з двома захисниками: Миколою Туріним та Русланом Калініним, які боронили Україну та загинули на початку лютого при виконанні бойових завдань.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого в останню путь провели житомирянина Страфун Максима Олеговича, який у 2022 році став на захист України й героїчно загинув 14 лютого 2024 року в Донецькій області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий війна військовий захисник військовослужбовець Єпіфанцев 
Матеріали по темі