Події

У місті Житомирської області вночі п’яний чоловік вдерся до ліцею, розтрощивши двері: правоохоронці відкрили справу

11 March 2024, 13:21

Поліція охорони Житомирщини затримала нетверезого чоловіка, який незаконно проник до Малинського ліцею, розбивши скло на дверях.

Про це 11 березня повідомляє управління поліції охорони в Житомирській області.

«На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Житомирській області у комендантську годину надійшов сигнал «Тривога». Охоронна сигналізація спрацювала у Малинському ліцеї в ніч проти понеділка, 11 березня. Прибувши до навчального закладу наряд реагування, під час обстеження об'єкта та прилеглої території, виявили розбите скло на металопластикових дверях та сліди крові на них. На місце події було викликано додатковий наряд ГРПП для надійного блокування об'єкта, адже були підозри, що в середині знаходиться стороння особа. Завдяки злагодженим діям оператора пункту централізованого спостереження та правоохоронцям було затримано 25-річного громадянина», - йдеться в повідомленні.

За інформацією управління, попередньо встановлено, що чоловік розтрощив вхідні двері та вдерся до приміщення навчального закладу. Свої дії пояснити не міг, адже перебував у стані алкогольного сп’яніння. Результат освідування показав 1.88 проміле.

Для проведення процесуальних дій поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що наразі правоохоронці з’ясовують обставини події та відкрили кримінальне провадження.

«Дізнавачі Малинського відділу поліції встановлюють усі обставини в межах кримінального провадження (ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ», - зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, уночі 1 грудня у Житомирі нетверезий 23-річний чоловік розбив скляні двері та погрожував працівникам АЗС.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 16 листопада 2023 року двоє чоловіків розбили вікно у продуктовій крамниці. У кіоску спрацювала сигналізація і невдовзі правоохоронці затримали зловмисників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей Малин Малинський ліцей розбиті двері поліція охорони поліція ГУНП Дубовик алкогольне сп'яніння 
Матеріали по темі