Події

На Польовій у Житомирі двоє чоловіків розбили вікно у кіоску, але викрасти нічого не встигли

17 November 2023, 13:15

Вчора на Польовій двоє чоловіків розбили вікно у продуктовій крамниці біля супермаркету ЗаТак. У кіоску спрацювала сигналізація і невдовзі правоохоронці затримали зловмисників.

Про це 17 листопада повідомила пресслужба управління поліції охорони в Житомирській області.

«16 листопада близько 23 години ночі на пульт централізованого спостереження поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» з продуктової крамниці, яка знаходиться під охороною. Попередньо, спрацювала сигналізація на вхідних дверях та комбінований датчик руху. Вже за лічені хвилини поліція охорони прибула на місце події та встановила, що невідомі особи розбили скло в магазині й пішли у невідомому напрямку», - йдеться у повідомленні.

Відео поліції охорони в Житомирській області

Оглянувши прилеглу територію, правоохоронці виявили та затримали 30-річного мешканця міста Житомира та 26-річного мешканця області. Один з них раніше вже притягувався до крадіжки.

Для проведення процесуальних дій поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Житомирського районного управління поліції.

У коментарі Житомир.info пресслужба поліції охорони повідомила, що чоловіки не встигли нічого викрасти з крамниці.

Нагадаємо, уночі 20 вересня у Бердичеві чоловік розбив вікно у торговельному закладі та намагався потрапити всередину.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня 2023 року пресслужба Бердичівського районного відділу поліції повідомила про те, що патрульні затримали жителя Вінниччини під час крадіжки. Чоловік намагався обікрасти складське приміщення свого роботодавця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція охорони поліція кіоск магазин крадіжка вікно крадій ЗаТак 
Матеріали по темі