Місто

Поліський університет знову перший в регіоні і один з кращих в державі

13 March 2024, 15:54

Портал ЄвроОсвіта (https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=8163) опублікував рейтинг ефективності участі університетів України у наукових проєктах за 2023 рік. Поліський національний університет у цьому рейтингу займає 21 місце і є безумовним регіональним лідером!

Сьогодні в скарбничці університету вже 2 проєкти HORIZON EUROPE (8 місце в Україні серед закладів вищої освіти по залученню європейських грантових коштів) та 3 проєкти ERASMUS+ тощо. Нещодавно був реалізований проєкт «Horizon 2020» на суму 6,1 млн грн., два проєкти, які фінансуються Японським агентством міжнародного співробітництва JICA.

Наразі Поліський національний університет є одним із 6 університетів України, які пройшли національний відбір для участі в конкурсі Європейської комісії щодо створення Європейського цифрового інноваційного хабу (ЄЦІХ) у межах програми ЄС «Цифрова Європа» (480 тис. євро), що засвідчується відповідним листом-сертифікатом про призначення від Міністерства цифрової трансформації України (документ, який демонструє, що подана конкретною установою заявка була визначена державою для подання до Європейської комісії).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПНУ університет студент конкурс 
Матеріали по темі