Події

На трасі у Житомирській області зупинили Volkswagen за перевищення швидкості, у крові водія виявили 1,19 проміле алкоголю

21 March 2024, 17:21

Днями, під час здійснення контролю швидкісного режиму, на 163 км автомобільної дороги Київ — Чоп (Коростишівська об'їзна) за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Volkswagen. Під час спілкування з водієм транспортного засобу інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння.

Про це 21 березня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Водій погодився пройти освідування на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки. Прилад зафіксував результат 1,19 проміле. За порушення швидкісного режиму поліцейські винесли на водія адміністративну постанову за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21 березня правоохоронці повідомили, що у Любарській громаді нетверезий водій-правопорушник намагався відкупитися від за нетверезе водіння та запропонував правоохоронцям понад 10 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, водій та пасажири автомобіля Chevrolet, який 15 березня 2024 року на швидкості в’їхав у стіну СТО на перехресті вулиць Селецької та Космонавтів був п’яним, а від медичної допомоги відмовилися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПДР швидкість нетверезий водій траса патрульний п'яний водій  
Матеріали по темі