Події

Біля Житомира сталися 2 ДТП – водій BMW перевищив швидкість та потрапив у кювет, а керманич Volkswagen в’їхав у Mazda

29 March 2024, 16:19

У Житомирському районі 29 березня сталися 2 ДТП. На автомобільній дорозі М-06 Київ — Чоп, поблизу села Болярка, Житомирської області, сьогодні сталася дорожньо-транспортна пригода, за попередньою інформацією з потерпілими, за участю автомобіля BMW. Ще одна ДТП відбулася неподалік Житомира.

Про це 29 березня інформує патрульна поліція Житомирської області.

«Від медичної допомоги керманич легковика відмовився, тож оформленням матеріалів автопригоди, займалися патрульні, які встановили, що водій не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу постійно контролювати рух транспортного засобу та безпечно керувати ним. У результаті з'їхав до кювету. На керманича BMW поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Ще одна ДТП сталась на об`їзній Житомира, поблизу села Кам'янка.

«Інспектори встановили, що водій авто Volkswagen, не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого зіткнувся з транспортним засобом Mazda, який рухався попереду. На керманича авто Volkswagen патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП», - повідомляють патрульні.

Правоохоронці закликають водіїв дотримуватись правил дорожнього руху, бути уважними та відповідальними під час керування транспортними засобами.

«Не відволікайтеся на розмови телефоном, користуйтеся пасками безпеки, пам'ятайте про допустиму швидкість руху, а ще — обов'язково відпочивайте перед поїздкою», - наголошують патрульні.

Нагадаємо, 24 березня на Чуднівщині Renault з’їхав у кювет та перекинувся, в ДТП травмовано чотирьох людей. Поліція розпочала розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня 2024 року по вулиці Східній Volkswagen в’їхав у Renault, який стояв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП кювет зіткнення патрульний Київ-Чоп траса об'їзна Кам'янка Болярка  
Матеріали по темі