Суспільство

Військові бригади з Житомирської області показали, як з БпЛА «Вампір» скидають на окупантів радянські гранати та міни

2 April 2024, 10:30

Військовослужбовці з 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького показали, як адаптовують радянські протитанкові міни, які скидають з українського безпілотника «Вампір» на російських окупантів. Цей БпЛа може нести на собі понад 10 кг вибухівки, яку для нього робить військовий з позивним «Дантист». Чоловік у минулому був хірургом-стоматологом, а зараз він – інженер-сапер, котрий в імпровізованому цеху трансформує радянські міни та гранати 80-х років.

Відео з розповіддю «Дантиста» опублікували на офіційній сторінці у фейсбуці 30-ї бригади 1 квітня.

«Великому дрону великі цілі! Коли ворожій піхоті у глибокому бліндажі здається безпечно, або коли їх кулеметник вже довгий час кошмарить нашу піхоту, або ж ворог погано замаскував міномет... Прилітає дрон 30-ї ОМБр та скидає великий БАДАБУМ», - йдеться в дописі.

У відео, зокрема, зазначають, що на Бахмутському напрямку незабаром на кожного російського піхотинця припадатиме по три дрони ЗСУ.

Нагадаємо, 7 березня десантники 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України показали, як відбивають штурм російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого 2024 року воїни бригади з Житомирської області показали знищення російського озброєння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: БпЛА Вампір 30 бригада ЗСУ бригада війна окупант міна  
Матеріали по темі