Суспільство

Команда чирлідингу гімназії з Житомирського району перемогла у міжнародному конкурсі сучасних мистецтв Brand Fest

2 April 2024, 12:58

Команда чирлідингу «Freedom» виборола першість на конкурс сучасних мистецтв «Покоління незалежних 2024».

Про це 2 квітня повідомляє Житомирська обласна державна адміністрація.

«30 березня відбувся 21 Міжнародний конкурс сучасних мистецтв «Покоління незалежних 2024», також відомий як Brand Fest. Ця подія зібрала талановитих учасників з різних областей України, в тому числі й з Житомирщини, які представили свої унікальні роботи в різноманітних жанрах сучасного мистецтва. Особливе місце на конкурсі зайняла команда чирлідингу «Freedom» з Зарічанської гімназії, яка завоювала перше місце. Їх виступ не лише демонстрував високий рівень майстерності та синхронності, але й передавав потужний заряд енергії й емоцій, за що вони отримали високу оцінку як від журі, так і від аудиторії», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з 29 по 31 березня у м. Рівне пройшов чемпіонат з гімнастики художньої РОО ФСТ «Україна», де взяли участь понад 500 юних спортсменок зі всієї України. Десять гімнасток відділення художньої гімнастики ЖО ДЮСШ «Динамівець» здобули нагороди.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 по 3 березня 2024 року у Вінниці пройшов відкритий турнір з художньої гімнастики «Весняні краплинки - 2024», в якому взяли участь 22 вихованки ЖО ДЮСШ «Динамівець»: житомирські спортсменки здобули 13 медалей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чирлідинг перемога конкурс Brand Fest  
Матеріали по темі