Суспільство

Усі вакансії до ЗСУ відтепер зібрані на одній платформі, — Міноборони

4 April 2024, 11:47

З початку квітня запрацював агрегатор вакансій у якому зібрані усі вакансії до лав Сил оборони України, які були розміщені на платформах Work.ua, Olx та robota.ua

Про це 4 квітня повідомила пресслужба Міністерства оборони України.

«З початку квітня на сайті АрміяInform запрацював агрегатор вакансій до лав Сил оборони України, які були розміщені на платформах Work.ua, Olx та robota.ua. Тепер в одному місці можна знайти єдину стрічку зі всіх вакансій, які були розміщені на сайтах, що підписали документи про співпрацю з Міністерством оборони України», - йдеться у повідомленні.

Для того, щоб податися на вакансію - слід натиснути відповідну кнопку, яка приведе вас на сайт партнера з контактами.

Проєкт розроблено командою Міноборони у співпраці з платформами з пошуку роботи Work.ua, Olx та robota.ua.

Це бета-версія сервісу, яка автоматично формує стрічку вакансій у хронологічному порядку. Розробники в майбутньому планують зробити пошук за ключовими словами та фільтр пропозицій.

«‎Ми продовжуємо розвивати систему рекрутингу до українського війська. Новий інформаційний ресурс дозволить акумулювати всі наявні вакансії, які доступні в Силах оборони», – наголосив уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Останніми місяцями в Україні активно розвивається напрямок рекрутингу до війська - кандидатам, які виявили бажання йти захищати державу, надається можливість обрати спеціальність і підрозділ для служби.

Також було відкрито сім Центрів рекрутингу української армії. 2 квітня почали працювати два центри у Харкові, а 22 березня - у Полтаві. Раніше такі центрі були відкриті у Львові, Дніпрі та Запоріжжі.

Станом на 31 березня рекрутингові платформи отримали майже 146 тисяч відгуків на вакансії до Сил оборони.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2024 року Міністерство оборони, robota.ua та Державна служба зайнятості підписали Меморандум про взаємодію та співробітництво. Відтак у центрах зайнятості з’явилися вакансії для рекрутингу ЗСУ. У березня 2024 року журналісти Житомир.info дізнавалися, чим служба за контрактом відрізняється від мобілізації, скільки вакансії є в Житомирській області та які професії мають попит.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Міноборони військовий військовослужбовець ЗСУ застосунок вакансія рекрутинг 
Матеріали по темі