Події

У Житомирі Nissan збив 8-річного пішохода, хлопчика доправили до лікарні

8 April 2024, 11:21

На вулиці Дмитрівській у Житомирі 38-річний житомирянин, керуючи автомобілем Nissan, збив хлопчика, який перетинав дорогу.

Про це 8 квітня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 квітня близько 19:45 на вулиці Дмитрівській. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Попередньо, 38-річний житомирянин, керуючи автомобілем «Nissan», здійснив наїзд на хлопчика, який перетинав автошлях», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП пішохід, 8-річний містянин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 5 квітня на околиці Житомира сталася дорожньо-транспортна пригода за участю кількох транспортних засобів. Внаслідок зіткнення Mercedes та вантажівки загинув 15-річний водій мопеда, а 14-річну пасажирку мопеда госпіталізували до обласної дитячої лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2024 року на Богунії в Житомирі вантажівка збила дитину, яка перетинала дорогу: 13-річна дівчинка потрапила до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція пішохід дитина вул.Дмитрівська 
Матеріали по темі