Місто

На війні загинув актор житомирського драмтеатру, який добровольцем став на захист України

9 April 2024, 14:47

На війні загинув провідний актор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги Андрій Доманський.

Про це 9 квітня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради.

«На війні загинув провідний актор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги Андрій Доманський, який добровольцем пішов захищати Україну. Як зазначають у театрі, Андрій Доманський був щирим і добрим. Завжди йшов вперед до своєї мети. Вмів підтримати словом і ділом. Завжди усміхнений, мудрий, відвертий, емоційний, неймовірно талановитий, харизматичний. Майже 25 років служив театру. Зіграв понад 40 яскравих ролей. Завжди був надійним партнером. А від початку повномасштабної війни став надійним захисником. Керівництво, депутатський корпус та виконавчий апарат Житомирської обласної ради висловлюють щирі співчуття рідним, друзям та колегам Андрія Доманського. Вічна шана та слава Герою», - йдеться у повідомленні.


Фото Житомирської обласної ради

Прощання з Андрієм Доманським відбудеться 10 квітня о 12:00 у фоє театру.

Нагадаємо, 20 січня пресслужба Житомирської міської ради повідомляла про те, що помер колишній головний архітектор Житомира Михайло Ксеневич.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня 2023 року на 70-му році життя відійшов у вічність депутат трьох скликань Житомирської обласної ради Володимир Дідківський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: актор загиблий прощання поховання військовий ЗСУ драмтеатр Доманський 
Матеріали по темі