Влада

Колишній керівник кількох комунальних підприємств Житомирської облради тепер буде директором КНП «Баранівська лікарня»

9 April 2024, 17:07

Розпорядженням Баранівського міського голови 9 квітня 2024 року призначено директором КНП «Баранівська лікарня» Павлусенка Андрія Вікторовича.

Про це в день призначення повідомила пресслужба Баранівської міської ради.

Зазначається, що Андрій Вікторович народився 27 січня 1978 року, здобув медичну освіту в Тернопільському медичному інституті. До призначення в Баранівку працював:

лікарем отоларингологом та заступником головного лікаря по медичній роботі в КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського».

директором комунальної установи «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради.

директором КНП «Обласний багатопрофільний спеціалізований фтизіопульмонологічний санаторій «Лісова казка» Житомирської обласної ради.

«Призначення відбулося згідно з вимогами Закону України «Про правовий режим воєнного стану». Попередній директор Шатровський Ігор Володимирович звільнився з посади директора за власним бажанням. При цьому він залишається штатним лікарем-травматологом і продовжує далі працювати в КНП «Баранівська лікарня», - йдеться у повідомленні.

Фото Баранівської міської ради

Зауважимо, що 9 квітня Андрій Павлусенко оприлюднив декларацію кандидата на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Баранівська лікарня» Баранівської міської ради. Павлусенко проживає у Житомирі, в обласному центрі він має три квартири (65 кв.м, 47,6 кв.м, 53,02 кв.м) і гараж (27 кв.м), йому також належать дві земельні ділянки в с.Оліївка Житомирського району (1003 кв.м і 71 кв.м), ділянка в селищі Новогуйвинське Житомирського району (903 кв.м) та об’єкт незавершеного будівництва в цьому ж селищі – садовий будинок площею 75 кв.м. 23 лютого 2023 року Андрій Павлусенко став власником автомобіля Volkswagen Transporter 2001 р.в. вартістю 120 тис. грн.

За основним місцем роботи в КНП «Обласний багатопрофільний спеціалізований фтизіопульмонологічний санаторій «Лісова казка» Житомирської обласної ради Павлусенко отримав у 2023 році 157 тис. 783 грн зарплати, за роботу за сумісництвом (отоларинголог) – 20 тис. 552 грн від КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» і 4800 грн від фірми «Санітас» за надане в оренду майно. Готівкою новий керівник Баранівської лікарні декларував 100 тис. гривень. Декларацію за 2022 рік Андрій Павлусенко не оприлюднював, а за 2021 рік декларував зарплати 229 тис. 897 грн на посаді директора комунальна установа «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради.

Вже колишній керівник КНП «Баранівська лікарня» Ігор Шатровський за 2023 рік задекларував 509 тис. 968 грн зарплати.

Нагадаємо, Андрій Павлусенко є сином Віктора Павлусенка – Заслуженого лікаря України, директора Центральної міської лікарні №2, який помер у червні 2019 року в 65-річному віці. 20 червня 2019 року депутати Житомирської міської ради проголосували за присвоєння імені В.П. Павлусенка комунальному підприємству «Лікарня № 2».

Як повідомляв Житомир.info, Андрій Павлусенко керував КУ «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради з листопада 2017 року, з квітня 2022 року (за даними реєстрів) він керував КНП «Обласний багатопро­фільний спеціалізований фтизіопульмо­нологічний санаторій «Лісова казка» Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Павлусенко лікарня декларація Баранівка санаторій КНП облрада 
Матеріали по темі