Місто

«BABUIN» - твій ідеальний варіант відпочинку у Житомирі

10 April 2024, 10:26

Знову шукаєш, куди піти з друзями, щоб гарно провести час? У нас для тебе хороші новини! У центрі Житомира відкрився новий естетичний заклад «BABUIN».

У ресторані панує особлива атмосфера: простора зала, неонове світло, сучасний інтер’єр та гарна фотозона. Також є можливість замовити окрему кімнату, де можна відсвяткувати день народження, корпоратив, пограти в настільні ігри чи просто поспілкуватися з друзями наодинці. А якщо ти бажаєш зробити сюрприз своїй коханій або коханому та влаштувати романтичний вечір, в закладі є послуга «романтичний стіл». Забронювавши такий столик, ви отримаєте тематичне сервірування з квітами та шампанським або вином на вибір.

В меню можна знайти страви на будь-який смак: легкі салати, супи, пасти, холодні та гарячі закуски, гарніри, десерти, піци та піци-сендвічи. Але справжньою родзинкою в меню є страви з мангала: м’ясні та рибні стейки, шашлики, люля-кебаб та ковбаски. Окрім цього, з гриля можна замовити овочі, кукурудзу та картоплю. До страв пропонуємо великий асортимент пива – від розливного до крафтового. На ваш вибір також майже два десятки алкогольних коктейлів та наливки, а у винній карті понад пів сотні позицій. Для тих, хто не вживає спиртне – безалкогольні коктейлі на основі яблучного, вишневого та цитрусового лимонадах.

В онлайн меню в декілька кліків можна оцінити страви та сервіс, а також залишити відгук. Для відвідувачів також доступний особистий кабінет, де можна відстежувати історію своїх замовлень.

Кожної п’ятниці та суботи з 18:00 у «BABUIN» на вас чекає вечір з якісною та сучасною музикою від ді-джея. Вхід при цьому залишається безоплатним. В окремі дні ми запрошуємо зіркових гостей, які готові поділитися своєю енергією та прикрасити ваш вечір. У закладі часто лунає «жива» музика та є місце для танців.

Тож чекаємо тебе за адресою вул. Бориса Лятошинського 2 з 12:00 до 23:00. Резерв столиків за номером: 097 1414 265. Наш Instagram.

З любов’ю до кожного клієнта!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заклад ресторан BABUIN вул.Михайлівська вул.Лятошинського 
Матеріали по темі