Події

У Житомирському районі авто з’їхало у колишній кар’єр – рятувальники дістали машину з водойми та допомогли постраждалим

10 April 2024, 14:12

У Житомирському районі рятувальники дістали авто з водойми. 9 квітня о 23:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що необхідна допомога, аби дістати автомобіль з води в смт Черняхів Житомирського району.

Про це 10 квітня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«На місці виклику рятувальники встановили, що легковик з’їхав з дороги у водойму (колишній кар’єр) та знаходиться на відстані 15 м від берега. Всередині автівки були дві особи, які самостійно вибралися на берег. Бійці ДСНС на надувному човні підплили до авто, зачепили лебідку та витягли її на берег. Також рятувальники допомогли постраждалим дістатися до карети швидкої допомоги, яких потім госпіталізували до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, увечері 17 жовтня 2024 року автівка з’їхала з дороги місцевого значення у річку, водій зміг врятуватися. Пригода трапилася в с. Прибережне Ружинської територіальної громади Бердичівського району.

Як повідомляв Житомир.info, 27 серпня 2020 року в Олевську Житомирської області 27 серпня рятувальники діставали автомобіль, який плавав у річці. Тоді автомобіль сам заїхав у воду, бо водійка не поставила на «ручник».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС авто водойма кар'єр авто у воді кар'єр рятувальник човен  
Матеріали по темі