Події

Водій, який разом з пасажирами з’їхав у колишній кар’єр у Житомирській області, був напідпитку

10 April 2024, 18:11

Черняхівські поліцейські задокументували правопорушення нетверезого водія.

Про це 10 квітня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Подія сталася увечері 9 квітня: близько 23:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що автомобіль «Huindai» з’їхав з проїзної частини та впав у колишній кар’єр, заповнений водою. На місці події працювали правоохоронці відділу поліцейської діяльності №1 (смт Черняхів) Житомирського райуправління та фахівці ДСНС. Рятувальники витягли автівку з води. Керманич та пасажири вибралися самостійно. Їм було надано необхідну медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з’ясували, що водій, 23-річний місцевий житель, перебував за кермом у нетверезому стані. Відповідне тестування засвідчило 0,99 проміле алкоголю у його крові. А дорожньо-транспортна пригода сталася через те, що водій кросовера не дотримався безпечної швидкості руху та не врахував дорожніх обставин.

Відтак правоохоронці склали відносно водія адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 9 квітня 2024 року У Черняхові рятувальники дістали з водойми автомобіль, який знаходився на відстані 15 м від берега.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція водій Черняхів водойма кар'єр нетверезий водій 
Матеріали по темі