Місто

Було зовсім не так, готові подати до суду: дружина військового, який у Житомирі вдарив букетом продавчиню

11 April 2024, 13:19

Дружина, військового, який вдарив букетом продавчиню квітів заявила, що опубліковане відео з камер відеоспостереження підтасоване та паплюжить її чоловіка. Крім того, жінка сказала, що якщо ситуація не вирішиться, вони подадуть до суду.

Про це жінка заявила 11 квітня під час спілкування мера Житомира з родинами загиблих Героїв.

«Йде паплюження таке військових. Можливо ви всі бачили у ютубі все, це мій чоловік. Викладач з військового інституту. Зробили таке підтасовування, три рази по колу зробили (ред. мова йде про відео розміщене у соцмережах), там коментарі гидотні, там було зовсім не так, відео без звука. У мене є, але немає початку та у кінця. Людина образила так, вона називала його різними словами, що він «тилова криса» дуже багато всякої гидоти. (ред. Чому вибачився тоді?) Тому що він сказав: я ганьбу перетерплю, але ми так це не полишимо, ми однаково будемо подавати до суду можливо, якщо нічого не вирішиться, то ми будем подавати до суду. Тому що людина, яка…мого чоловіка вивести, він врівноважений, його люблять всі курсанти, він працює з 2014 року», – прокоментувала дружина військового Надія.


Нагадаємо, у Житомирі чоловік у військовій формі вдарив букетом продавчиню. Інцидент зафільмувала камера відеоспостереження, а згодом відео почали розповсюджувати у соціальних мережах. 9 квітня 2024 року журналісти Житомир.info поспілкувалися із учасниками конфлікту: тоді чоловік вибачився та розповів про важкий психологічний стан через загиблого сина й онкохвору дружину.

Зауважимо, що відео у соцмережах оприлюднив відомий житомирський волонтер Олександр Швецов, але після вибачень військового він його видалив.

Скриншот зі сторінки Олександра Швецова у Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий квіти продавчиня конфлікт Богунія дружина Швецов 
Матеріали по темі