Місто

Будівельна компанія «Артхаус Груп» здала в експлуатацію ЖК «Smart City 2» та будує новий будинок

16 April 2024, 09:32

Надійний забудовник «АртХаус Груп» побудує у Житомирі ще один будинок. Втім, перед тим, як взятися за новий проєкт, будівельна компанія завершила те, що вже було розпочато. Зокрема, в експлуатацію ввели житловий комплекс «Smart City 2».

«Насамперед хочемо привітати від щирого серця майбутніх мешканців житлового комплексу «Smart City 2» зі значущою подією, а саме введенням в експлуатацію. Ми розпочали своє будівництво під час повномасштабного вторгнення і дякуємо Богу та ЗСУ за те, що мали можливість здійснювати свою господарську діяльність у будівельних планах та змогли вчасно завершити свої процеси», – говорить директор з маркетингу Володимир Цвіон.

«АртХаус Груп» планує побудувати житловий комплекс «Smart City 3», який буде завершальною частиною концепції сучасного містечка з власною розвинутою інфраструктурою.


«Отже, ми розпочали будівництво «Smart City 3» після того, як завершились «Smart City 2». «Smart City 3» являється логічним продовженням проєкт «Smart City». Крім звичних комерційних приміщень на першому другому поверсі, також має стилобатну частину, на якій буде 1500 м² закритої території для благоустрою: дитячі майданчики, спортивні майданчики, зони відпочинку. Під стенобатною частиною знаходяться 46 приватних паркомісць, навколо нашого великого житлового комплексу розташована велика кількість гостьових паркомісць для мешканців. Крім того, зараз ми розробляємо схему руху транспорту в середині житлового комплексу, бо він буде закритого типу», – каже директор з маркетингу Володимир Цвіон.

Знайомство з «Smart City 3» починається не з макета чи візуалізації, адже забудовник запрошує подивитися вже збудовані секції «Smart City 1» та «Smart City 2», де ви побачите, який вигляд матиме двір, під'їзд та сама квартира.

«Обираючи квартири у «Smart City 3» ви можете скористатись не тільки буклетами, а ви особисто можете прогулятися по території «Smart City», піднятися у квартири збудовані, оціните на власні очі вигляд з вікна. А після того вже ознайомитись з тим, що ми будемо розвивати далі. Отже, це не просто продукт маркетингової діяльності, а у нас є реальні результати. Для нас «Smart City 3» - це вже дев'ятий проєкт, який ми реалізуємо тільки в Житомирі», – зазначає директор з маркетингу Володимир Цвіон.

«Smart City» - це про розумний простір. Дізнатися більше можна в центрі продажу.

«Отримати вичерпну інформацію, ознайомитися з плануванням та умовами розтермінування, запрошуємо вас у центр продажу «Smart City 3» за адресою: вул. Грушевського, 100. Нагадуємо, що подивитися який вигляд матиме «Smart City 3» ви можете на прикладі вже побудованих секцій. Ласкаво просимо додому!», – говорить менеджер з продажу Владислава Глазунова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АртХаус Груп новобудова Smart City ЖК будівництво будинок  
Матеріали по темі