Суспільство

«Житомиробленерго» передало десантникам багі

16 April 2024, 11:50

Допомога для військових. АТ «Житомиробленерго» передало десантникам шість багі. Машини, слугуватимуть для евакуації поранених, а дві з них – для розвідки.

«Традиційно допомагаємо нашим десантно-штурмовим військам. Я дуже вдячний керівництву, що дозволяють нам також бути корисними, що ми можемо долучатися до тих перемог, які можемо спостерігати на напрямках, особливо приємно, що це наші десантники. У свій час ми допомагали мотоциклами, 30 мотоциклів було передано, зараз це вже третя партія багі, які передаємо нашим десантникам. Це все зроблено нашими руками. Ми вміємо не лише якісно постачати електричну енергію, а ми максимально намагаємося нашим Збройним Силам і разом кувати нашу перемогу», – говорить голова правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета.

Швидкі, легко керувати та можна проїхати в складних умовах – багі підходять під різні задачі. Самі військові говорять, що такий транспорт дійсно їм потрібен.

«Вони зроблені для евакуації наших побратимів і вони врятують багато життів, я думаю», – ділиться Назарій.

«Буде евакуація поранених та підвіз БК на передову», – каже Дмитро.

«Допомога безумовно потрібна, ми ж самі не можемо все, по любому потрібна допомога», – сказав Максим.

Зазначимо, що працівники «Житомиробленерго» самостійно збирають багі використовуючи запчастини зі старих автомобілів. Енергетики кажуть, що планують й надалі допомагати військовим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиробленерго багі ЗСУ десантник допомога  
Матеріали по темі