Місто

Понівечені рослини у центрі Житомира: задля гарного букета зламали 6 дерев сакури та 2 кущі магонії

16 April 2024, 18:20

В центрі Житомира в ніч з 14 на 15 квітня компанія молодих людей обірвали гілки дерев та кущів. Першими на ситуацію зреагували патрульні поліцейські.

«Уночі 15 квітня до поліції надійшло повідомлення про неправомірні дії молодих осіб на новому бульварі у місті Житомирі. Було зафіксовано, що група молодих осіб зірвала кілька гілок з дерев сакури. Першими на виклик зреагували патрульні поліцейські. Коли вони прибули на місце події, вони там застали двох осіб. Молоді люди були доставлені до Житомирського районного управління поліції»,- каже старша інспекторка з комунікацій Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

Попередньо, мотивом ламання гілок молодим чоловіком було бажання створити букет своїй дівчині. Решту учасників події та всі обставини поліцейські ще встановлюють.

«Нині поліцейські Житомирського районного управління поліції розпочали перевірку за цим фактом. Встановлюються усі обставини події та всі учасники події. Після отримання всієї необхідної документації від комунального підприємства «Зеленбуд» буде здійснена кваліфікація вказаної події та прийнято відповідні заходи впливу та притягнено винних осіб до відповідальності»,- каже старша інспекторка з комунікацій Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

Обламано було 6 дерев сакури та 2 кущі магонії. Дані рослини були висаджені благодійниками. КП «Зеленбуд» на цей час ще обраховує завдані збитки.

Нагадаємо, 16 квітня Житомирська міськрада оприлюднила відео з камер спостереження, де молодик обламує квітучу сакуру на Новому бульварі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вандал сакура магонія Новий бульвар букет поліція Зеленбуд дерево 
Матеріали по темі