Суспільство

БФ «Ліктрави.Турбота» продовжує програму підтримки реабілітації в медичних закладах Житомирщини

26 April 2024, 14:30

Цього тижня медичне обладнання в рамках програми, що здійснюється світовим лідером в галузі переробки рослинної сировини «MБ-холдинг» разом із дочірнім підприємством ПрАТ «Ліктрави», отримали Госпіталь ветеранів війни в Бердичеві та міська лікарня в Малині. Придбання реабілітаційних столів було проведено через БФ «Ліктрави.Турбота» та за сприяння Житомирської обласної державної адміністрації.

«За теперішньої ситуації в Україні покращення рівня реабілітації та умов, у яких перебувають пацієнти, є надзвичайно важливим. Ми всі хочемо, щоб всі наші співвітчизники, зокрема наші захисники, повернулися до повноцінного життя. Тому робимо все від нас можливе заради цього.» - зауважила генеральний директор ПрАТ «Ліктрави» Олександра Сологуб.

Нагадаємо, що на початку місяця спеціальні тренажери та підйомник отримали медичні заклади в Малині та Любарі. Впродовж пів року обладнання отримають також і інші лікарні Житомирщини. Крім того, у 2024 році БФ «Ліктрави. Турбота» розпочне також амбітний проєкт з реконструкції реабілітаційного відділення Інституту раку в Києві.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ліктрави Ліктрави.Турбота благодійний фонд Сологуб медзаклад 
Матеріали по темі