Суспільство

Працює американський дрон «Пума» – аеророзвідники бригади з Житомирської області показали, як втікає російський танк-сарай

14 May 2024, 11:11

Відбивають ворожі штурми та примушують росіян втікати – аеророзвідники 148-ї окремої артилерійської бригади ДШВ Збройних Сил України показали, як працюють американським дроном «Пума».

«Наша «пташка» «Пума» бачить все. Наші аеророзвідники завдяки їй у тилу противника ловлять техніку та допомагають відбивати ворожі штурми», - йдеться в описі відео, яке опублікували на сторінці 148-ї окремої артилерійської бригади ДШВ ЗСУ у facebook 12 травня.

«Був момент, коли знайшли «Град» в посадці та вразили його. Повибігали кацапи, без штанів, босі й почали втікати з того місця на «Уралі». Їх наздоганяв товариш-біднятко так само без штанів. Це якийсь «Блекджек» і кацапи», - каже аеророзвідник «Гуд».

«Вашій увазі — сюжет Армія TV - Військове телебачення України про роботу розрахунку «Пуми». Журналіст Вова Кравчук на власні очі побачив, як пілоти вистежили рух ворожої техніки, навели артилерію 155 калібру на танк та «бехи» й наламали плани ворога», - йдеться в дописі.

Зауважимо, що в описі до відео від «Армія TV - Військове телебачення України» під назвою «Американський дрон «Пума» бачить усе: аеророзвідка побачила, а FPV-дрони зупинити колону росіян» зазначають, що «американський дрон «Пума» (RQ-20 Puma) бачить усе, що роблять росіяни на глибину 15 кілометрів».

«І цього разу бійці 148-ї окремої артилерійської бригади ДШВ за допомогою цього дрона виявили колону російських окупантів. Окупанти рухалися колоною, яка складалася із вже відомого танка-сараю, який рухався першим, та кількох бронемашин. Їх вдалося зупинити FPV-дронами, через що частина колони розвернулася та почала втікати», - йдеться в описі відео.

Нагадаємо, 29 квітня військовослужбовці 148-ї окремої артилерійської бригади ДШВ Збройних Сил України розповіли, як відбивають російські штурми на Донеччині.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2024 року комбайнер, електрик та водій автобуса розповіли, як захищають небо над Житомирською областю у складі сил протиповітряної оборони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бригада 148 бригада ДШВ дрон Пума аеророзвідка Армія TV росія війна  
Матеріали по темі