Суспільство

У Житомирі під егідою міліції пройшов турнір з настільного хокею

17 September 2007, 17:21

У суботу, 15 вересня, усі відпочиваючі у житомирському парку культури ім. Ю.Гагаріна мали змогу спостерігати незвичайну картину: скупчившись у три галасливі громади, полошились дітлахи, а поруч з ними, усміхнені й поважні у своїх міліцейських мундирах, стояли працівники міліції. Підійшовши ближче, можна було побачити, що кожне дитяче скупчення зібралось біля столів, на яких розташувався настільних хокей.

Отож, так проходив дитячий турнір з настільного хокею, організований за ініціативою працівників відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВС України в Житомирській області спільно з ФСТ „Динамо”. До участі у змаганнях були запрошені учні 5-6 класів житомирських загальноосвітньої школи №12 та гімназії №23. дівчата та хлопці з непідробним дитячим азартом попарно мірялися силами у спортивному турнірі. Емоції маленьких перемог лунали з уст не тільки самих учасників, але й класних керівників, які щиро вболівали за своїх вихованців.

Як і на справжніх змаганнях, виборював перемогу найкращий. Переможці були відзначені грамотами та медалями. Крім того, усім учасникам ФСТ „Динамо” підготував подарунки – книга „Захисти себе”, у якій послідовно викладені історичні довідки систем самозахисту у світі, головні принципи азів самозахисту та практичне їх застосування.

Проте, усі діти відчували себе переможцями, адже для них участь у турнірі – це вже маленька перемога, розкриття ще якихось своїх властивостей і, можливо, захоплення спортом в подальшому. Класні керівники вважають такі заходи найкращим способом проведення класних годин з учнями і щиро вдячні міліціонерам за цікаву організацію дозвілля молоді. А для самих працівників міліції маленьке спортивне свято – це пропаганда здорового способу життя серед дітей та залучення молоді до правової культури. Як пообіцяли дітям міліціонери, спільні заходи   будуть проводитися і надалі.

Ольга Номерчук, прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі