Суспільство

Мешканці Житомирської областї – „газові” боржники

26 September 2007, 16:15

Колектив ОПТМ „Новоград-Волинськтеплокомуненерго” належним чином підготував котельні до робота, але щоб своєчасно розпочати опалювальний сезон підприємству необхідно погасити заборгованість за спожитий  газу ДК „Нафтогаз України” в сумі 680 тис. грн., який виник в минулому опалювальному сезоні, - повідомляє Новоград-Волынська міська рада.

Основна причина виникнення боргу – це невідповідність тарифної політики, адже основний споживач теплової енергії – це населення міста,  його частка у споживанні тепла складає 70%.

З 2000 року тарифи на теплову енергію для населення не відповідають їх собівартості, а тарифи прийняті у жовтні 2007 року відшкодовували їх собівартість лише на 82% на момент їх прийняття. Тому збитки від реалізації теплової енергії тільки за 8 місяців поточного року склали 700 тис. грн.. Заборгованість населення на 20.09.07 складає 255 тис. грн..

ОПТМ „Новоград-Волинськтеплокомуненерго” наполегливо просить боржників сплатити заборгованість до 1 жовтня 2007 року, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі