Суспільство

Заступник міністра МЧС пообіцяв підвищити зарплату

26 September 2007, 18:25

МНС-никам пообіцяли підвищити зарплату. Про це під час наради в Головному управлінні МНС в області сказав заступник міністра з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир Холоша, - повідомляє служба інформації радіостанції „Житомирська хвиля”

За словами заступника міністра, на сьогодні середній розмір грошового забезпечення осіб рядового та молодшого начальницького складу становить 820 гривень, середнього начальницького складу – 1262-і гривні. На його думку, оптимізму повинна надати і перспектива зміни структури грошового забезпечення, передбачена з початку наступного року:

Згадав заступник міністра і про те, що в найбільш виграшному фінансовому становищі серед співробітників МНС сьогодні перебувають піротехніки, які працюють в Новобогданівці. Проте, обіцяні гроші не спокушають фахівців. Як сказав заступник начальника Головного управління МНС в області В’ячеслав Орчинський, за останній рік з групи піротехнічних робіт управління звільнилось п’ять чоловік. Головною причиною звільнення стала саме перспектива робіт по розмінуванню в Новобогданівці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі