Суспільство

У Житомирi старшокласники області презентували власні бізнес-проекти

29 September 2007, 08:38

28 вересня в Житомирській облдержадміністрації в рамках реалізації в області регіональної молодіжної програми „Власний шлях до успіху” відбулася І обласна звітна конференція „Лабораторія бізнес-моделювання”, - пише прес-служба Житомирської облдержадміністрації 

Захід організувало житомирське молодіжне об’єднання „ХХІ платформа” за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та головного управління економіки облдержадміністрації.

В ході конференції авторська група старшокласників, яка представляла 14 загальноосвітніх навчальних закладів із різних куточків області, презентувала власні бізнес-проекти.

Кожний із представлених дитячих проектів включав у себе не тільки ідею (створення нового підприємства, господарства абощо), але й креативні шляхи її досягнення із застосуванням найновіших технологій, екологічного балансу, якісних соціальних стандартів та навіть професійних економічних обрахунків. Крім того, всі бізнес-проекти були зорієнтовані на їх реалізацію в Житомирській області та мали національно-патріотичне спрямування.

Як зазначив координатор регіонального проекту розвитку „Срібна вежа” Олег Даниленко, обласна звітна конференція „Лабораторія бізнес-моделювання” є практичним підсумком заняття груп старшокласників області, які займаються за спеціальною програмою економічної освіти. Програма розроблена фахівцями регіонального проекту „Срібна вежа” та є унікальною в Україні. Нинішнього року, крім старшокласників із міста Житомира, до програми економічної освіти вперше долучилися школярі області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі