Політика

В центрі Житомира «Автономні націоналісти» зустрічали з битами анархістів, але ті не прийшли

1 May 2014, 13:56

Десяток активістів формації «Автономні націоналісти Житомира» зібралися на майдані Перемоги, щоб показати перехожим, що 1 травня – це не комуністичне свято, а день людей праці. В руках вони тримали прапори, били у барабан і вигукували гасла «Травень, праця, націоналізм», «Україні слава, Путіну - смерть».

Учасники акції кажуть, що прийшли о 12-й годині на площу Перемоги, бо мали інформацію, що анархісти планують провести тут свою акцію. «Автономні націоналісти Житомира» обіцяють діяти рішуче, якщо почують будь-які проросійські заклики. Із рюкзака одного з активістів виглядала бейсбольна бита, він пояснив це тим, що разом з друзями збирається відпочити на природі та пограти у бейсбол. 

Нагадаємо, у Житомирі 1 травня на майдані Соборному проходить мітинг комуністів, також на цей день була запланована хода анархістів, проведенню якої збиралися завадити представники організації «Марш патріотів».

«Патріоти Житомира, приходьте, будь ласка, на 12:00 на майдан Перемоги, щоб не допустити з боку цих анархістів провокацій. Сам мітинг планується на майдані Корольова», - йшлося в повідомленні Громадської компанії «Марш патріотів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі