Місто

Одного з загиблих десантників поховають на військовому кладовищі у Житомирі

16 May 2014, 18:09

 У суботу, 17 травня, об 11:00 відбудеться поминальна служба у Семінарському костелі по вул. Театральній за десантником-житомирянином Вадимом Заброцьким (ховатимуть його у селі Світин Житомирського району). О 13:00 у драмтеатрі відбудеться прощання із загиблими героями.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба облдержадміністрації.

Поховання старшого лейтенанта з Бердичева Віталія Дульчака відбудеться цього ж дня о 14:00 на Смолянському військовому кладовищі.

Питання поховання загиблого офіцера-десантника розглядалося 16 травня на позачерговому засідання виконкому Житомирської міської ради.

«Члени виконкому розпочали засідання хвилиною мовчання за загиблими під час виконання службових обов’язків 13 травня 2014 року військовослужбовцями 95-ї окремої  аеромобільної бригади Збройних Сил України. Одноголосно підтримали члени виконкому рішення про надання дозволу на поховання старшого лейтенанта Дульчика Віталія Георгійовича, який проходив службу в військовій частині А0281 м. Житомир, на Смолянському військовому кладовищі міста Житомира», - повідомляє прес-служба міської ради.

Житомирян просять під час поховання Віталія Дульчака призупинити рух транспорту.

«Керівництво області та міста просить усіх житомирян о 14:00 призупинити на 1 хвилину рух громадського транспорту. Підприємства, які працюють у вихідний день о 14:00 подати звуковий сигнал. О 21:00 в пам'ять про загиблих просимо запалити у домівках поминальну свічку», - йдеться у повідомленні прес-служби облдержадміністрації.

Нагадаємо, що 16 травня житомиряни прощалися із героями-десантниками,  у Житомирській області оголошена триденна жалоба в пам'ять загиблих 13 травня бійців 95-ї аеромобільної бригади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі