Влада

Майновий комплекс Житомирського ЛГЗ хочуть забрати у власність міста

2 June 2014, 13:56

У Житомирі єдиний майновий комплекс лікеро-горілчаного заводу планують прийняти у власність територіальної громади.

Відповідний проект рішення сесії Житомирської міської ради опублікований на офіційному сайті мерії.

«Міська рада вирішила:

надати згоду на прийняття у власність територіальної громади міста Житомира єдиного майнового комплексу державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, що в.о. голови Адміністрації президента Сергій Пашинський на брифінгу 20 травня казав про те, що до виборів президента буде опубліковано указ про приватизацію тих підприємств, які не мають відношення до функціонування інституту президента.

Як повідомляв Житомир.info, колектив ДП «Житомирський лікеро-горілчаний завод» виступає проти приватизації підприємства, не пускає на територію нових директорів, яких призначає ДУС, і з початку травня «тримає оборону». Ситуацію на ЖЛГЗ обговорювали депутати на сесії обласної ради 21 травня. Наступного дня з колективом підприємства зустрівся тодішній в.о. голови Держуправління справами Олег Чернецький.

Нагадаємо також, що 27 травня на місце Чернецького указом № 493 був призначений Геннадій Зубко. Він теж очолює ДУС в якості тимчасово виконуючого обов'язки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі